1ος Διάπλους Βόρειου Ευβοϊκού 2011

  O Όμιλος Ερασιτεχνών Αλιέων Λίμνης «Ο Ποσειδών» προκηρύσσει το Kολυμβητικό Mαραθώνιο: «1ος Διάπλους Β. Ευβοϊκού Κόλπου – Σκυλλίας 2011», στη Λίμνη Ευβοίας, το Σάββατο 30 Ιουλίου 2011, τιμής ένεκεν στον πρώτο επιβεβαιωμένο κολυμβητή μακρών αποστάσεων στην αρχαιότητα, ο οποίος με τις κολυμβητικές του επιδόσεις και την υποβρύχια δράση του διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στη νικηφόρα ναυμαχία του Αρτεμισίου, στη Βόρεια Εύβοια.

  Είναι ευρέως γνωστό ότι οι αγώνες μακρών αποστάσεων πάντα αποτελούσαν μια διαχρονική πρόκληση και μια ακόμα παρακαταθήκη του Ελληνικού Πολιτισμού για τις γενιές των ανθρώπων του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος. Ο Όμιλός μας επιδιώκοντας να αναβιώσει και να επαναφέρει, σε εποχές δύσκολες, το αθλητικό και ολυμπιακό ιδεώδες διαμορφώνει ένα νέο σκάμμα ευγενούς συναγωνισμού και μια δοκιμασία σωματικής και ψυχικής αντοχής, μακριά από τις σκοπιμότητες του πρωταθλητισμού. Με την εκδήλωση αυτή επιχειρείται ταυτόχρονα η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για την προφύλαξη του Ευβοϊκού Κόλπου από ανθρωπογενείς παρεμβάσεις και η ανάληψη πρωτοβουλίας για την ανακήρυξη του «παράλιου Κανδηλίου» ως περιοχής μεγάλης περιβαλλοντικής και οικολογικής σημασίας, η οποία χρήζει προστασίας.

  Οι κολυμβητές καλούνται να διανύσουν μια απόσταση περίπου 13 Κμ. από τη Θέση λιμανιού-Λεχούνας (πλησίον οικισμού Οσμαές Θεολόγου) με κατάληξη τη Σκάλα της Λίμνης, χωρίς να χρησιμοποιήσουν πτερύγια ή άλλα βοηθητικά μέσα πλεύσης (πλην γυαλιών, σκουφιού, αναπνευστήρος). Για την ασφάλειά των κολυμβητών/τριών θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα για τις περιπτώσεις αυτές μέτρα, ενώ θα συνοδεύονται και από μηχανοκίνητες βάρκες και ταχύπλοα σκάφη που θα διαθέτουν ασύρματη επικοινωνία και άλλα υποστηρικτικά μέσα. Τερματίσαντες θα θεωρούνται όλοι οι αθλητές που θα ανέβουν στη Σκάλα της Λίμνης ή στην παρακείμενη αγκάλη, έμπροσθεν Ειρηνοδικείου, μέχρι 3 ώρες μετά τον τερματισμό του πρώτου κολυμβητή.

  Στον αγώνα μπορούν να λάβουν μέρος κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, αφού στείλουν έγγραφη δήλωσή τους μέχρι την 8η Ιουλίου 2011 στη διεύθυνση: ΟΜΙΛΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΙΕΩΝ ΛΙΜΝΗΣ «Ο Ποσειδών», Λίμνη Ευβοίας, Τ.Κ.: 34 005 ή συμπληρωμένη αίτηση με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: ipalantzas@yahoo.gr. Ο αριθμός τους δεν μπορεί να ξεπερνά τους 15. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπεράσουν τον παραπάνω αριθμό η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή με βάση τη συμμετοχή τους σε διάφορα αθλήματα δίνοντας προτεραιότητα στις διακρίσεις τους στο υγρό στοιχείο, καθώς και την ανάγκη διατήρησης του διεθνούς χαρακτήρα του αγώνα.

  Οι αθλητές θα ειδοποιηθούν μέχρι την 15η Ιουλίου 2011. Ο διοργανωτής δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι υγιείς, πράγμα που να πιστοποιείται από πρόσφατη ιατρική γνωμάτευση (το πολύ 45 ημερών), που θα προσκομίσουν απαραιτήτως στους διοργανωτές έως τις 8 Ιουλίου 2011. Επισημαίνεται ότι ο αθλητής που δεν θα προσκομίσει ιατρική βεβαίωση δε θα συμμετάσχει στον αγώνα. Δυστυχώς, δεν προβλέπεται κάλυψη των εξόδων διαμονής και διατροφής των συμμετεχόντων αθλητών.

  Για τις ανάγκες του αγώνα και την επιτυχημένη έκβασή του επαφιέμεθα στην υποστήριξη των μελών και των φίλων μας και στη χορηγική διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Συμμετέχοντες 2011

Συμμετέχοντες

Ονοματεπώνυμο Ηλικία Επάγγελμα
ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Ν. 45 ΕΜΠΟΡΟΣ
ΓΚΙΟΥΛΕΜΕΣ Α. 31 ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΓΟΥΔΑ Α. 41 ΓΡΑΦΙΣΤΡΙΑ
ΚΑΘΑΡΙΟΣ Κ. 55 ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΟΣ
ΚΑΝΑΚΗΣ Γ. 34 ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ 30 ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ
ΚΟΥΒΕΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ 43 ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ
ΚΡΙΘΑΡΑΣ Κ. 28 ΗΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΚΩΤΣΑΚΗΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ 31 ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 58 ΤΟΠ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΛΟΥΚΑΣ Ι. 19 ΦΟΙΤΗΤΗΣ
ΜΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 35 ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ
ΜΑΡΑΝΗΣ Κ. 18 ΦΟΙΤΗΤΗΣ
ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΝΗΣ Π. 49 -
ΜΥΛΩΝΑΣ Ι. 46 Δ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Κ. 40 Α.Τ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 48 ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΠΟΝΤΙΔΑΣ Π. 50 ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ
ΠΟΥΛΙΟΣ Α. 32 ΜΗΧ. ΠΛΟΙΩΝ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΗΣ
ΡΟΖΗ Γ. 29 ΠΡ. ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α. 37 ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑΣ
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. 27 ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ. 39 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ Γ. 35 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ
ΧΕΙΛΑ Χ. 29 ΓΥΜΝ. ΕΙΔ. ΑΓΩΓΗΣ

Τερματισμός

Θέση Ονοματεπώνυμο Συνοδοί Κυβερνήτες Σκαφών
1ος ΜΠΑΝΤΟΥΒΑΝΗΣ ΠΑΝΟΣ ΒΟΥΣΟΥΡΕΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
2ος ΚΑΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
3ος ΠΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
4ος ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΡΙΣΤΟΛΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
5ος ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΙΜΩΝ ΧΡΙΣΤΟΛΕΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6η ΡΟΖΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
7ος ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΡΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
8ος ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
9ος ΓΚΙΟΥΛΕΜΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
10ος ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ ΝΙΚΟΣ
11ος ΚΡΙΘΑΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΣ
12η ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ ΑΡΗΣ
13ος ΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Αποσύρθηκε


ΠΑΡΑΠΛΕΟΝΤΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΑ ΣΚΑΦΗ: ΠΑΤΡΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗΣ ΧΑΡΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΠΛΕΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΚΑΦΟΣ ΜΕ ΙΑΤΡΟΥΣ: ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΚΑΦΟΣ ΑΥΤΟΨΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΚΑΦΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: ΠΑΠΙΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΚΑΦΟΣ ΟΔΗΓΟΣ: ΞΥΝΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΚΑΦΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ: ΒΛΑΧΟΥΤΣΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΠΑΠΙΛΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΧΕΡΣΑΙΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣ: ΤΣΙΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗΣ: ΗΛΙΑΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΜΠΕΚΑΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

*Σε κανένα από τα συμμετέχοντα σκάφη δεν καταβλήθηκε οικονομική υποστήριξη. Οι κυβερνήτες και τα πληρώματα επέδειξαν μεγάλη αντοχή, επαγγελματικότητα και αλτρουϊσμό και υπέβαλαν τους εαυτούς τους και τα σκάφη τους σε μεγάλη δοκιμασία. Τους ευχαριστούμε.

Πολυμέσα 2011


Περισσότερα βίντεο
εδω καλυτερα να τα βαλουμε ολα embedded σαν λιστα να τα τραβει αυτοματα

Ευχαριστήριες επιστολές αθλητών

Χορηγοί 2011


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας που είναι συνέχεια δίπλα μας και με την προσφορά τους κάνουν πραγματικότητα την διοργάνωση του Σκυλλία.